Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής ΣΤ Τάξης στην Αθήνα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

1. 16-5-2017: Αναχώρηση από το σχολείο για το λιμάνι της Σούδας στις 6.30μ.μ.. Επιβίβαση στο πλοίο στις 7.30μ.μ. Και αναχώρηση στις 9.00μ.μ. για Πειραιά. 
2. 17-5-2017: Στις 6.00π.μ. άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Οι μαθητές θα πάρουν το πρωινό τους μέσα στο καράβι, Στη συνέχεια ,περίπου στις 9.00π.μ η ώρα θα μεταβούμε στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής για να δούμε τα εκθέματα της Ελληνικής Επανάστασης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ίδρυμα Μουσείο "Σταύρου Νιάρχου", όπου οι μαθητές θα ξεναγηθούν στο υπέροχο αυτό τόπο. Θα ακολουθήσει περίπατος, πρόχειρο γεύμα και ξεκούραση στον Εθνικό Κήπο και στο Ζάππειο Μέγαρο Στις 19.00 θα βρεθούμε στο χώρο της Βουλής των Ελλήνων για να παρακολουθήσουμε τη ξενάγηση και να δούμε την έκθεση που φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Παραμονή στην Πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσουμε την αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη .Στις 9.00μ.μ.θα βρεθούμε στο Αστεροσκοπείο για να συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το πλανητικό μας σύστημα. 
Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο (DIVANI PALACE)

 3. 18-5-2017: Μετά το πρόγευμα που θα το απολαύσουμε στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε για το Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα (έχει κλειστεί ραντεβού στις 9.00π.μ.για παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος). Στη συνέχεια θα μεταβούμε με τα πόδια στoν Aρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης. Αφού γίνει η προγραμματισμένη ξενάγηση κατηφορίζουμε για την Αρχαία Αγορά. Θα γευματίσουμε σε σουβλατζίδικο της περιοχής Μετά το γεύμα θα αναχωρήσουμε για το ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ και στις 5.00 θα παρακολουθήσουμε την παράσταση με τα δελφίνια 4. Στις 18.30 θα παρακολουθήσουμε παράσταση θόλου στο Πλανητάριο διάρκειας 45 λεπτών και επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό τον Πειραιά. 
Επιβίβαση στο πλοίο στις 19:30 και αναχώρηση στις 21.00 για Σούδα
4. 19-5-2013:Σούδα.Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το σχολείο.

 Σας εύχομαι να επιστρέψουμε από το ταξίδι με πολλές και ευχάριστες εμπειρίες, που θα συνοδεύουν τους μαθητές μας μια ολόκληρη ζωή. 
Με εκτίμηση Η Διευθύντρια : Μαρία Κληματσάκη 
Οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ΄τάξης: Μιλτιάδης Σπανουδάκης-Γεώργιος Τσιγάρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου